« Για το NoDE Institute ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που το NoDE Institute συλλέγει για εσάς· πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη.

  1. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

1.1 Ονοματεπώνυμο. Συλλέγουμε τα ονόματα (όνομα, επώνυμο) των αιτούντων όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για το έργο μας ή συμπληρώνουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και σεμινάρια/workshops που διοργανώνουμε. Επιπλέον συλλέγουμε το όνομα και επώνυμο των δωρητών/υποστηρικτών όταν συμπληρώνουν τη φόρμα υποστήριξης του έργου μας.

1.2. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των αιτούντων όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για το έργο μας ή συμπληρώνουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και σεμινάρια/workshops που διοργανώνουμε. Επιπλέον συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) των δωρητών/υποστηρικτών όταν συμπληρώνουν τη φόρμα υποστήριξης του έργου μας.

1.3. Ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου. Συλλέγουμε τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση έδρας των αιτούντων και των δωρητών/υποστηρικτών για σκοπούς επικοινωνίας και για να παρέχουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας.

1.4. Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο των δικαιωμάτων και ελευθεριών σας με το να μη συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.

 

  1. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

2.1. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για το έργο μας, όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, όταν συμπληρώνετε στην ιστοσελίδα μας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τη φόρμα για να υποστηρίξετε το έργο μας, όταν δηλώνετε συμμετοχή σε εκδηλώσεις, σεμινάρια/workshops που διοργανώνουμε ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.

2.2. Δεν διαθέτουμε προς πώληση τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και τα μοιραζόμαστε μόνο με τρίτους που διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.

  1. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

3.1 Marketing ή/και προωθητικές ενέργειες, όπως emails που στέλνουμε. Στη λίστα προσώπων που στέλνουμε newsletters μπορεί να προσθέσουμε και εκείνους που μας δίνουν τις διευθύνσεις email τους κατά την επικοινωνία μας και που μας δηλώνουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν ενημέρωση για τις εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες.